tiistai 26. maaliskuuta 2013

Sporttipäivä

Viime kirjoituksssani lupasin laittaa infoa uudesta tapahtumasta ja tässä sitä nyt tulee! Olkaa hyvä! Järjestämme Annan ja Monnan kanssa Sporttipäivän Espoossa Kaisankodin mahtavissa tiloissa ja kauniissa lähiympäristössä.


Päivä käynnistetään tervetulotilaisuudella, missä kerromme hiukan koulutuksestamme, työstämme ja Sporttipäivän sisällöstä. Ensimmäisenä tutustumme aerobiseen harjoitteluun ja käymme läpi miksi ja miten aerobista harjoittelua kannattaa tehdä. Lisäksi puhumme sen eri muodoista ja miten ja missä muodossa se sopii parhaiten eri lajien harrastajille. Tämän jälkeen on aika vaihtaa lenkkeilykamppeet ylle ja lähteä joko minun mukana juoksun ihmeelliseen maailmaan tai tutustua Monnan ja Annan kanssa kävelyn ja sauvakävelyn saloihin. Jos kumpikaan vaihtoehto ei kiinnosta, voi tänä aikana tutustua Lorna Janen vaatteisiin tai Scitecin lisäravinteisiin ja ehkäpä sieltä löytyy jotain ostettavaakin. ;) Lenkin jälkeen on aikaa käydä suihkussa, jonka jälkeen pääsemme herkullisen buffet-lounaan kimppuun. Samalla käydään läpi oikeaoppinen lautasmalli ja muita ravintoneuvoja ruokailun yhteydessä. Ruokailu siis sisältyy päivän hintaan.
Tämän jälkeen on vielä hetki aikaa sulatella ruokaa ja tutustua shoppailumahdollisuuksiin sekä käydä kysymässä neuvoa lisäravinteisiin tai urheiluvaatteisiin liittyvissä asioissa.
Sitten suunnataan kuntosalille koko porukka. Siellä on mahdollisuus kysellä vinkkejä ja ohjeita tai keskustella ideoista uusien liikkeiden tai suoritustekniikoiden osalta. Salilla voi treenata  kolmeen saakka. Minä ja Anna ollaan siellä kuntosalitreeneissä paikalla koko ajan. Monna taasen ottaa  halukkaat mukaansa klo 14.15 ja vetää n.45min pituisen tanssitunnin. (ei tarvitse olla tanssipohjaa)
Päivä päättyy vapaaehtoisella saunomisella ja uimisella tai jos haluaa keskustella meidän kanssa harjoittelusta, ravinnosta tms, niin siihen on varattu  aikaa silloin. Uintipuoli maksaa 6€/hlö, tämä ei sisälly päivän hintaan. 
Pidemmältä tuleville tiedoksi, Kaisankodilla on myös yöpymismahdollisuus. Keskustelemme vielä yöpymistarjouksesta ja palaamme siihen niin pian kuin mahdollista. Lisätietoja majoituksesta  voi katsoa Kaisankodin  nettisivuilta. 
SITTEN EI MUUTA KUN ILMOITTAUTUMAAN!!! Valitettavasti VAIN 50 ENSIMMÄISTÄ ILMOITTAUTUNUTTA mahtuu mukaan!! Ilmoittautumiset osoitteeseen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti