keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Lukijakilpailu barefoot-hengessä!

Tässä nopea päivitys alkuviikon treeneistä ja sitten lyödään käyntiin mahtava lukijakilpailu!
Maanantai alkoi töiden merkeissä 4Runnersissa. Kiirettä oli ja tekemistä olisi riittänyt useammallekin veljelle, mutta näillä mennään ja eipähän käy ainakaan aika pitkäksi. Nyt on monella juoksijalla uusien jalkineiden ja tekstiilien hankinta ajankohtaista. Uutta tavaraa tulee paljon meille myymälään ja lisäksi kaikki ylimääräiset minuutit ovat kuluneet vauhdikkaasti kevään yllätystapahtuman järjestelyiden parissa. Tapahtuma järjestetään Kampissa lauantaina 06.04.2013. Varatkaahan jo nyt tuo päivä kalentereihinne vapaaksi! :)
 
Vibram Fivefingers Komodosortit jalassa kovatkin treenit tuntuvat leikiltä!
Illalla oltiin sitten isäni kanssa katsomassa Hifk-Tappara peliä. Hauskaa oli, vaikka Tappara hävisikin :) No ainakin faija pysyi tyytyväisenä ja kerkesimme samalla parantamaan Suomi-kiekon tilaa oikein huolella. Urheilusta voisimme puhua varmaan monta tuntia putkeen :).
 
Tiistai alkoi pyöräilyllä Kamppiin 4Runnersiin. Siellä hurahti vauhdikkaasti väli 9-16, jonka jälkeen hyppäsin taas satulaan ja hurautin 10km:n päähän vetämään juoksukoulua. Ohjelmassa oli 7 * 1km:n vedot aina 15s kovemmalla vauhdilla kuin edellinen. Aloitimme 6m15s ja päädyimme 5min/km vauhtiin, minkä sai juosta kovempaakin, jos jaloissa riitti potkua. Juoksijat olivat innoissaan ja kaikkien juoksu kulki hienosti. Tämä oli samalla monelle loistava tilaisuus kokeilla miltä eri vauhdit tuntui ja kuinka syke niihin reagoi. Samalla moni sai arvokasta tietoa siitä mahdollisesti tavoiteajan muodostamisesta ½ maratonille tai täyspitkälle. Treenin jälkeen pomppasin taas pyörän selkään ja polkaisin anopin luokse hakemaan mattoa pesuun ja samalla sain vaimolta kyydin kotiin. Ei muuta kuin pyörä takakonttiin ja kauoan kautta kotiin. Illalla teimme vielä keskiviikon ruoat. Huh, Kyllä illalla taas uni maistui pitkän päivän jälkeen. Liikuntaa kertyi seuraavanlaisesti : Pyöräilyä 23km ja juoksua 9km. Lisäksi 7 tuntia 4Runnersissa, joten takki oli tyhjä.
 
Fivefingers Lontrat jalassa valmiina lenkille!
Keskiviikko alkoi töiden merkeissä 4Runnersissa, jonka jälkeen oli kuntopiiri henkiset treenit asiakkaan kanssa. Samlla kävimme keskustelua motivaatiosta. Se ei ole ihan yksinkertainen asia ja varsinkin pidemmällä aikavälillä motivaation ylläpitäminen voi olla haastavaa. Mitä suurempia muutoksia liikkuja elämässään ja arjessaan tekee sitä suuremmalla todennäköisyydellä motivaatiota joutuu aika-ajoin miettimään. Vanhoista tottumuksista irtipääseminen on pitkä ja paljon energiaa vievä projekti. Tsemppiä teille kaikille, jotka käytte elämäntapamuutosta tai muuta suurta projektia tällä hetkellä läpi. Asiakkaan treenien jälkeen edessä oli vielä omat salibandytreenit ja vaikka kausi on jo ohi niin treeneissä käydään vielä huhtikuun ajan. Sitten on tosiaan jo aika siirtyä jalkapallon pariin, joten pallopelit pyörii läpi vuoden. Hyvällä porukalla on kiva käydä skulailemassa eikä se edes tunnu treenaamiselta, kun pääsee hyvien kavereiden kanssa pelailemaan ja vaihtamaan kuulumisia.
 
Sitten olisi sen lukijakilpailun vuoro. Nyt saatiin houkuteltua Fivefingersien maahantuoja mukaan projektiin. Arvonnassa on kaksi paria Fivefingers paljasjalkakenkiä.
Käy tykkäämässä TÄMÄN LINKIN kautta 4Runnersin Facebook-sivuista ja  osallistut alla olevien Fivefingersien mallien arvontaan. Arvomme 2 paria jalkineita (malleja on siis sekä naisille että miehille). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti! Kilpailu päättyy keskiviikkona 03.04.2013!

Fivefingers Jaya on sisäliikuntaan suunniteltu, pitävällä pohjalla varustettu malli naisille.
 FIVEFINGERS JAYA
Komodosport on todellinen multisport-malli, joka sopii monenlaiseen menoon. Saumaton sisäkangas on erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuinen jalassa.

FIVEFINGERS KOMODOSPORT


Spyridon on ensimmäinen maastojuoksuun suunniteltu Fivefingers-malli. Erittäin pitävä trail-pohja takaa erinomasien pidon liukkaammissakin olosuhteissa. 

FIVEFINGERS SPYRIDON
Fivefingers-jalkineet vahvistavat tehokkkaasti jalan ja jalkapohjan pienimpiäkin lihaksia. Ne simuloivat paljainjaloin liikkumista ja ehkäisevät tehokkaasti erilaisia jalkoja vaanivia vammoja. Paljasjalkajuoksu on kasvattanut huimasti suosiotaan viime vuosina ja nämä paljasjalkakengät ovat rantautuneet parin viime vuoden aikana myös kuntosalin puolelle. Myös crossfit- ja kahvakuula-tunneilla näitä näkee nykyään paljon.

Nyt äkkiä tykkäämään 4Runnersin Facebook sivuista ja osallistut todella loistavien kenkien arvontaan!
 
Kohta on pääsiäisen pyhät edessä ja aikaa hyvien juoksuharjoitustten tekemiseen vaikka kuinka. Niistä lisää seuraavassa kirjoituksessa!

Leevi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti