keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen rientoja

Naantali Spa
Viime kirjoituksessa päästiin pääsiäisen makuun jo pitkäperjantain ja lauantai aamun lenkin osalta. Nyt on tarkoitus valottaa mitä mutta tuli touhuttua. Meidän piti alunperin lähteä pääsiäiseksi Viroon kylpylään pariksi päivää. Siellähän niitä vaihtoehtoja on jonkun verran, mutta me valitsimme paikaksi Tallinnassa sijaitsevan kylpylän. Kaikki meni hienosti, kunnes Linda Line ilmoitti tekstarilla, että laivat pysyvät satamassa huonon (tai hyvän :)) jäätilanteen vuoksi. Luin viestin hirveessä kiireessä palaveriin juostessani ja peruin tietysti matkan heti ja pyysin rahat takaisin. Myöhemmin vähän tarkemmin sitä viestiä lukiessani huomasin, että kaikki Linda Linen matkustajat siirretään toiselle laivayhtiölle eli sitä matkaahan ei olisi tarvinnutkaan perua :). No  tekevälle sattuu. Vaimoni sai onneksi varattua meille korvaavan reissun Naantalin kylpylään.
 
Lapsi on terve kun se leikkii..
Lauantai aamuna lenkin jälkeen startattiin auto, haettiin vaimon veli kyytiin ja lähdettiin painelemaan kohti Naantalia. Kylpylät on aina olleet mulle vähän vieraita paikkoja enkä ole mikään varsinainen vesipeto. Totuus on kuitenkin, että uimataidotonkin voi kylpeä :). Mä oon superhuono uimari. Nyt sain vaimoltani kannustavia kehuja. Se sanoi, että kun sä uit tuolla koiraa niin sun kroppa oli melkein suorassa ja veden pinnalla :) Yleensä mun jalat alkaa siis pikkuhiljaa painumaan kohti pohjaa ja jokaisella vedolla painun vaan syvemmälle. Jos jatkasin kriittisen pisteen yli niin hukkusin varmaan takaraivo edellä. Mä päätin, että näistä mun ja veden ratkaisemattomista erimielisyyksistä huolimatta mä aion uida ja nauttia vedestä niin kuin muutkin. Polskinkin siellä sydämeni kyllyydestä koiraa, kissaa, mäyrää, myyrää, marsua ja kaikkia mahdollisia tyylejä. Ainut juttu mikä jäi harmittamaan oli se, kun joku pikkulapsi vei mun kelluke-sammakon, kun olin porealtaassa.
 
Vuoden aikuisuimari ulkoaltaan hellässä syleilyssä!

Naantalin kylpylä oli kaikenkaikkiaan hieno paikka ja tekemistä riitti. Lisäksi Naantalihan on vielä todella hieno paikka ja komiat maisemat hellivät turistia. Kesällä siellä on tietysti vielä hurjan paljon nätimpää. Lauantaina ei treenailtu enää muuta vaan käytiin uimassa ja kävelyllä ja nautittiin olostamme. Illalla vielä Tammisen sanoin "mielettömällä dinnerillä". Sunnuntai alkoikin sitten sporttailun merkeissä ja menimme heti herättyämme uimaan ja nauttimaan kylpylän tarjoamista iloista. Aamureippailun jälkeen aamupalalle ja sen jälkeen sitten varsinaisen treenin pariin kuntosalille. Nyt tuli tehtyä vähän kaikkea yläkroppaa, mutta pääpaino oli rinta-ojentaja linjalla. Salitreenin jälkeen olikin jo aika mennä suihkun kautta pakkaamaan laukkuja ja lähteä takaisin kotiin. Haagaan tultuamme lähdin vielä lyhyelle 6km juoksulenkille.

Kyllä siellä treenattiinkin!

Maanantai oli viimeinen pyhäpäivä. Tiesin jo etukäteen, että edessä oleva tynkäviikko tulisi olemaan yksi kevään kiireisimmistä, joten päätin ottaa maanantain ihan levon kannalta. Mä en oikeesti tehnyt mitään. En muistaakseni käynyt edes ulkona kertaakaan. Makasin vaan sohvalla, katsoin telkkaria, pelasin pleikkaria ja nautiskelin rennosta fiiliksestä.
 
Väsynyt pariskunta menossa aamu-uinnille!
 
Nyt on aika jatkaa työteliästä viikkoa ja lähteä hammaslääkärin kautta salille, siitä sitten asiakkaan kanssa lenkille ja illalla kirsikkana kakun päällä on vielä iltavuoro (13-21) 4Runnersissa. Onnneksi kevät on jo täällä, aurinko paistaa ja kaikilla on hymy huulilla ja energiaa vaikka muille jakaa!
 
Hauskaa torstain jatkoa!
 
-Leevi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti