keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Viikonlopun villit kuviot

Viime viikko meni kaksijakoisissa tunnelmissa. Alkuviikko sujui erittäin urheilullisissa tunnelmissa ja kiireisten työpäivien jälkeen edessä oli vielä lenkkejä asiakkaiden kanssa sekä omia treenejä. Perjantaina ohjelmaan tuli vielä hyvä yhdistelmäharjoitus, jonka lajeina toimivat tällä kertaa juoksu ja kuntosali. Harjoitus alkoi kevyellä 2km:n juoksulla salille, jossa vierähti 90min ja sen jälkeen vielä 2km vähän kovempaa vauhtia kotiin. Salilla tein koko kropan läpi ja kylläpä taas tuntui, kun pitkästä aikaa tein kaiken kerralla :). Ei ehkä se fiksuin tapa, mutta kiireisenä viikkona sekin käy hätäapuna.

Poseeraamista Pirkkkolan salilla uuden hiustyylin kanssa :)
Lauantaina oli myös juhlapäivä töiden osalta, koska järjestimme 4Runnersin ja Puman kanssa yhteistyönä hienon juoksutapahtuman kampissa. Tapahtumassa esiteltiin Puman uusi ja hieno Mobium elite juoksukenkä. Tapahtumassa oli vaikka mitä toimintaa ja aktiviteettia. Saatiin sinne viime metreillä vielä hieno juoksumatto Motivukselta. Sillä kelpasikin järjestää juoksukilpailu, missä tavoitteena oli juosta 1 minuutin aikana niin pitkä matka kuin mahdollista. Voittaja tulokseksi saatiin 310m. Hienoja 300metrin maagisen rajan rikkomisia tuli tämän kärkituloksen lisäksi vielä 3kpl.

Puma tapahtman tunnelmia!
Sillä aikaa, kun vaimoni, pari ystävääni ja kollegani uurastivat tapahtumassa olin itse mökillä. Meillä oli salibandykauden päättäjäiset ja reissu oli varattu ja suunniteltu jo pitkän aikaa sitten. Olisin voinut tietysti muokata vähän aikatauluja mutta kun koko reissu oli minun vastuullani ja kaikki siihen liittyvä toiminta ruokineen kaikkineen piti hoitaa kunnialla, niin päätin vaan lähteä reissuun. Onneksi ympärillä oli tosiaan ammattitaitoisia ihmisiä niin paljon etten oikeasti ollut sekuntiakaan huolissani tapahtuman läpiviennistä ja onnistumisesta. Mökillä oli sitten tietysti juuri niin hauskaa kuin arvata saattaa. Kun reissussa on 17 kundia niin siitä voi jokainen päätellä jotain :). Saunottiin ja syötiin hyvin. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että joku saattoi oluenkin ottaa, mutta ihan vaan ruoan kanssa.

Mökin herkkuja! 10kg lihaa.
Nyt on mökkireissukin jo onnellisesti ohi ja työviikko jo täydessä vauhdissa. Se olikin muuten sitten viimein juhla ennen Tukholmaa :). Mulla ei ollut mitenkään erityisen pehmeä pudotus reissun jälkeen. Työt alkoivat viikonlopun tapahtuman yhteenvedolla ja tavaroiden läpikäynnillä 4Runnnersissa. Sitä hommaa riittikin mukavasti 8 tunniksi. Sähköpostit, puhelut ja facebook viestit sinkoilivat tasaisesti koko päivän ajan. Tämän jälkeen edessä oli vielä 2 juoksukoulua peräkkäin. No tulipahan ainakin heti selväksi mitä se työnteko on, jos olin sen jo kahden päivän aikana mökillä kerennyt unohtamaan :). Illalla kyllä väsytti kun saldona oli 12 tuntia töitä, minkä aikana sain juosta vielä työsuhde-etuna 16 km.

Viikonlopun sikailun jälkeen on aika palata terveellisten asioiden äärelle!
Tiistai alkoi taas 4Runnersin merkeissä ja samojen tehtävien jatkuessa. Puma tapahtumaan liittyviä asioita käytiin vieläkin läpi. Työpäivä meni nopeasti ja kuin yllättäen kello näyttikin jo 15.30. Oli siis aika hypätä Crescentin selkään ja lähteä vetämään juoksukoulua. Siellä oli tällä kertaa ohjelmassa vähän vetoja. Sarja meni tällä kertaa näin: alkulämmittely ja sitten 1000m - 800m- 600m - 400m - 200m - 600m - 400m 2 min tauoilla. Loppuun vielä 1,5 km juoksua loppuverryttelyksi. Kaikilla tuntui olevan hauskaa ja jokainen pääsi kokoeilemaan sopivassa suhteessa vähän rajojaan. Porukassahan näitä vetotreenejäkin on huomattavasti kivempi tehdä ja saa itsestään enemmän irti. Juoksukoulun jälkeen sain vielä raitista ilmaa polkiessani 10km kotiin. Täytyy myöntää, että tässä kohtaa alkoi jo vähän painamaan pohkeissa :). Kyllä taas illalla uni maistui ja siihen tietysti auttoi tuo kevyt univelka viikonlopulta.

Reppu selkään, pyörä alle ja maailmalle!
 
Toivottavasti te olette vain urheilleet viikonloppuna ja jättäneet paheet väliin :) Hyvää viikonjatkoa kaikille! Palataan juoksujen pariin taas parin päivän päästä. Nyt kun mulla on pe-su vapaata niin kerkeän juoksemaan itsekin enemmän!

Aurinkoista keskiviikkoa!
 
Leevi

2 kommenttia:

 1. Ehdinkin jo kaipailla näitä sun juttuja, kun et ollut vähään aikaan postaillut. =) Pidätkö välillä tietoisesti kevyempiä treeniviikkoja vai tuleeko niitä välillä elämän muiden juttujen sanelemana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitos! :). Hyvä että joku kaipailee näitäkin höpötyksi. Useinmiten treeniviikot kevenee muiden juttujen pakosta. Työkiireet ja muut kuviot vievät välillä yksinkertaisesti niin paljon aikaa, että silloin on pakko keventää harjoittelua.

   En ole kauhean hyvä suunnittelemaan itselleni kevyempiä viikkoja. Muille niiden laatiminen ohjelmaan on paljon helpompaa :)

   Nyt tämä kuluva viikko on taas ollut juoksun puolesta vähän vaativampi ja siitä tulee tarinaa tänne ihan lähiaikoina.

   Poista