maanantai 15. huhtikuuta 2013

Juoksua, synttäreiden juhlintaa ja häpeän hetkiä!

Nyt kun uusi viikko on aloitettu reippaasti niin on hyvä hetki nitoa viime viikonloppua vähän kasaan. Aloitetaan perjantaista. Otin perjantain töistä vapaaksi, että pääsen vähän huilaamaan ja tekemään normaali ihmisen hommia. Aamu alkoi rauhallisella aamupalalla vaimon kanssa. Sen jälkeen menin kuvauttamaan pääkoppaani ja tarkemmin sanottuna tuota hammas-osastoa. Multa poistetaan nyt jossain vaiheessa viisaudenhammas tai hampaita niin piti sen takia ottaa kuvat, että nähdään vähän tarkemmin miten ne juuret siellä menee.
 
Pennut meinas viedä Canonin!
Sitten tuli se mun viikon tähtihetki sarjassa "Sen tuntee, kun se ei  lähe" Mä menin sinne hammaskuvaukseen ja annoin tietoni siinä ilmoittautumisessa ja istuin kiltisti odottamaan vuoroani. Hetken päästä jostain kuului: "Pursiainen"  ja lähdin kiltisti kävelemään lääkärin perässä. Ensimmäiset kuvat otettiin ja ajattelin, että täähän oli helppoo. Lääkäri kuitenkin sanoi, että mene vielä odottelemaan niin katsotaan jatketaanko toimenpiteitä. Istuin sitten siihen odotushuoneen penkille, kunnes lääkäri sanoi taas - "Pursiainen". No niin ei muuta kuin uudestaan kuvattavaksi. Tämän  jälkeen mulle sanottiin taas, että mene vain tuohon vielä istuskelemaan. No ei kun sinne ja akkaria taas käteen ja koitin näyttää jotenkin coolilta ja siltä ettei mua jännitä.

Kului ehkä noin 3-4 minuuttia, kunnes kuulin tuon jo tutuksi tulleen äänen sanovan "Pursiainen (pieni tauko) ja sitten on valmista"  No mä ajattelin, että johan ne jaksaa kuvata mut onneks tän jälkeen on valmista ja pääsen täältä vihdoin salille. Lähdin taas kiltisti kävelemään sen naislääkärin perään. Nyt lähdimme eri suuntaan kuin aikaisemmin. Kiertelimme ja kaartelimme hetken, menimme mm. heidän taukohuoneen läpi ja ajattelin, että okei nyt joudutaan kunnon kuviin...et tääl on se iso kamera, millä kuvataan  kovimmat jätkät. Siinä hetken ajan kierreltyämme homma stoppasi kuin seinään ja naislääkäri avasi oven, mutta laittoikin sen mun nenän edestä lukkoon. Täh! Mitä tässä nyt tapahtuu.. No sit mä vähän herkistelin aistejani, katselin ympärilleni ja tajusin et sehän meni vessaan..:) Helvetti!! Se "Pursiainen (pieni tauko) sitten on valmista" tarkoitti siis, että valmista olisi ollut heti eikä mun olis tarvinnu seurailla sitä sinne henkilökunnan vessaan asti. Sitten ei muuta ku suhteellisen nöyrää ilmettä kasvoille ja sama sokkelo äkkii takasinpäin. Vähän pitkiä katseita mä kyllä kieltämättä siellä hänen kollegoiltaan keräsin..:) Odotushuoneessa olin jo punanen ku keitetty rapu ja ei muuta ku äkkiä Deuterin reppu selkään ja ulos ihmettelemään, että mitä v....ua äsken tapahtu..:)
 
Synttärijuhlavalmistelut käynnissä!
Tällaista tää elämä välillä on. Noloja ja todella noloja tilanteita täynnä. Perjantai jatkui rinta-ojentaja-morkkis treeneillä kisahallilla. Ennen punttitreeniä päätin vielä viedä iPhoneni huoltoon, kun siihen oli iskenyt legendaarinen spider app. Juokseminen tuntui jotenkin niin mukavalta, että juoksin sitten 10km lenkin melkein huomaamatta. Vauhti oli varsin kevyt, koska torstaina oli kovempi ja vauhdikkaampi treeni takana. Tämä meni vähän palauttelun merkeissä. Juoksun ja salin jälkeen hain vielä puhelimeni huollosta ja suuntasin 3:lla eri bussilla kotiin. Sekin meni vähän säätämiseksi niin kuin nää mun jutut yleensäkin :). Perjantai ilta kului rattoisasti vaimon kanssa leffaa katsellessa ja karkkia syödessä.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lauantaina mun piti mennä kaverini shakaalin kanssa pidemmälle lenkille, mutta kun satoi niin päätimme jättää sen väliin. Kumpaakaan ei kiinnostanut niin paljon, että olisimme viitsineet lähteä sateeseen tarpomaan. Meillä oli vielä mun synttärijuhlat kotona niin sekin rajoitti vähän intoa. Kutsuin vain omat vanhemmat sekä vaimoni äidin miesystävineen (vain 1 miesystävä), joten väki oli vähissä ja tunnelma katossa. Puhuttiin varmaan tunti kuolemasta ja ruumiskuskin työstä :) Oikein mukavaa koittaa siinä samalla saada synttärifiilistä päälle, kun kaikki kertoo kuoleman kohtaamisistaan naama valkoisena :). Vaimoni muisteli vielä kuinka Kovanen oli hakenut sen ja sen ruumiin. No melkein ruumiita kai se Kovanenkin välillä aamuyön tunteina kuljettelee, mutta kai se tarkotti Monosta :). Sain kakkua, karkkia ja paljon kivoja lahjoja. Toivoin tukea uuden pyörän hankinnassa ja sitä sainkin oikein kivasti. Aina on mukavaa, jos keksii jotain hyödyllistä ettei mutsi ostaa taas lisää niitä black horseja :). Lauantai meni ihan sikaillessa ja lepäillessä. En tehnyt mitään urheilullista ja syötiin kotona kakkua, karkkia ja tilattiin vielä pitsa illalla. Nam! Nyt alkaakin sitten tiukka kuri ja herkkulakko, kun edetään kohti Tukholmaa.
 
Itse sankari ja tarjottavia!
Sunnuntaillekin riitti vielä kivaa ohjelmaa. Söimme ensiksi herättyämme rauhassa aamupalaa ja sitten alkoikin molemmilla jo läppäreiden naputtelu töiden merkeissä. Sitä jatkui n. 2 tuntia, kunnes päätin lähteä lenkille. Mun mielestä päivän treenit on parempi hoitaa heti aamulla alta pois. Silloin on virkeämpi olo ja treeni kulkee paremmin eikä sitä tarvitse sitten miettiä koko päivää. Samalla saa lisää virtaa koko päiväksi ja jaksaa olla tehokkaampi muissa askareissa. Lenkki oli tälläkertaa 15,5km pituinen. Alunperin ajattelin juosta vähän pidemmän, mutta nyt ei aikataulut antaneet periksi vaan lähdimme katsomaan ystävämme koiran pentuja. Nyt karisee varmaan viimeisetkin miehuuteni rippeet, mutta hitto ne oli makeita. Siellä oli rokki-rinsessa niminen hauva jo meille varattuna, mutta se taitaa saada nyt kyllä sittenkin toisen kodin, kun olen vähän allerginen koirille. Voitte vaan arvata käytiinkö tästä koira-asiasta kotona illalla keskusteluja :). Iltapäivä ja alkuilta meni taas töiden parissa. Sunnuntait ovat kiireisiä päiviä PT-hommissa. Silloin käydään kulunut viikko läpi, tutustutaan seuraavaan ja tehdään liikuntasuunnitelmia sekä analysoidaan asiakkaiden viikon liikkumiset. Tietysti riippuu vähän millä viikko tahdilla asiakkaitaan pyörittää.
 
Sunnuntain lenkin data näytti tältä:
Matka: 15,50 km
Aika: 01h 33min
Keskivauhti: 6.00 min/km
Keskisyke:127
Max syke: 161
Kulutus: 1300 kcal
 
Rokki-rinsessa
Viikon aikana tuli juoksua 56km. Olen siihen oikein tyytyväinen!
 
Erittäin mukavaa ja urheilullista maanantaita toivotellen!
 
-Leevi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti