tiistai 26. helmikuuta 2013

Viikonlopun hulinoita ja mahtavia tarjouksia

Viikonloppu on ihmisen parasta aikaa. Mulla se eteni pitkän lenkin sekä hulinoiden parissa. Lauantaina oli edessä pitkä juoksulenkki. Kavereiden kesken pitkis. Se oli tämän mun projektini kolmas. Juoksen niitä vähän muusta elämästä riippuen 2-3 viikon välein. Useammin en oikein ennätä enkä kykene, kun on noita salibandy pelejä ja muuta aasille häntää projektia. Tämän kertainen pitkis oli 22km pituinen hujautus. Monet aidot asvaltin purijathan eivät pidä tämmöistä vielä kovinkaan pitkänä lenkkinä vaan juoksevat niitä kuuluisia kolmekymppisiä! Mulla ne ei kuitenkaan toimi, kun tuntuu että palautumisessa menee se noin ½ vuotta niin niitä ei kovin usein pääsisi tekemään :).

Pitkän lenkin varrelta Käpylästä!
Tässä vähän tarkempaa tietoa tuon lauantain hölkkäilyn kulusta.
matka= 22.10 km
keskivauhti / km = 6m 10s
kalorinkulutus = 1355
keskisyke= 124
max syke= 139

Lenkin loppupuolella kävin vielä ohi juostessa tutustumassa Haagan paheisiin, mutta niihinhän me tervehenkiset urheilijat emme sorru, hyi!

Paikallinen menomesta!
Vai sorrummeko? :)! Illalla menimme juhlimaan vaimoni veljen syntymäpäiviä. Hyvää seuraa ja erittäin hyvää ruokaa oli illan ohjelma kaikessa lyhykäisyydessään. Loppuihin kysymyksiin joudun sanomaan vain no comments. Kuten varmaan nokkelimmat teistä jo arvasivatkin niin sunnuntaina oli sitten lepopäivä sen kaikissa mahdollisissa muodoissa. Illalla käytiin kaupassa ja tehtiin herkullista ruokaa. Menun muodostivat tällä kertaa Lihapullat kermakastikkeessa, porkkana-lanttu-peruna muusi, vihannekset sekä jälkiruokana lettuja kermavaahdolla ja hillolla. Uuh!

Hyvää oli!
Vaikka harjoittelee ja syö pääsääntöisesti terveellisesti niin välillä saa herkutellakin, jos siltä tuntuu. Liian ankara ei saa itselleen olla. Sitten, jos on joku kova kisadieetti päällä niin se on asia erikseen. Muuten suosittelen aina omille asiakkaillenikin sitä elämästä nauttimista välillä :). Monesti olen huomannut sen, että ihmiset ovat aika herkkiä piikittelemään meidän paljon liikkuvien/liikunnan parissa työskentelevien "hairahduksista". Eihän se, että työskentelee liikunnan parissa tai liikkuu itse paljon tarkoita sitä ettei voisi joskus syödä hampurilaista, juoda olutta tms. Emme vaan tee sitä ehkä niin usein kuin jotkut toiset :). Siihenhän tämä homma pitkälti perustuukin. Syötkö jokapäivä pullan vai kerran kuukaudessa. Siinä on iso ero!

Maanantai meni mulla taas vahvasti työn merkeissä ja nyt ei jäänyt aikaa (tai aikaa on aina) mutta ei ehkä energiat enää riittäneet omien harjoitusten tekemiseen. Olin 4Runnersissa välin 9-16 josta lähdin suoraan vetämään asiakkaalle treeniä. Sieltä kotiuduin vasta 20.00 aikaan . Hetken mietin, että lähtisinkö vielä pienelle lenkille, mutta päätin, että antaas nyt olla.

Tiistai oli pitkä päivä. Se alkoi kotona klo: 5.30 töiden merkeissä. Ei muuta kuin kahvit kiehumaan, banaani turpaan ja kannettava syliin. Kellon lyödessä 6.45 oli aika hypätä pyörän selkään ja lähteä puskemaan kohti Kisahallia ja päivän ensimmäistä harjoitusta. Ohjelmassa oli rinta-ojentaja-keskikroppa treeni. Sen jälkeeen uudestaan pyörän selkään ja kamppiin töihin. Siellä kuluukin sitten väli 9-16.00 jonka jälkeen oli taas aika pyöräillä. Nyt edesä 10km:n matka vetämään juoksukoulua. Juoksukoulussa tehtiin 70 min treeni (minä myös mukana).  Sen jälkeen oli päivän viimeinen osio edessä eli polkeminen sieltä kotiin. Liikuntaa tuli tänään yhteensä n. 4 tuntia, mikä alkaa olemaan kyllä aika maksimi. Varsinkin kun siihen lisää 7h töitä päälle ja sen faktan, että joudun kyllä tekemään tosissani töitä vetäessäni sitä juoksukoulua.

Pilkkomis ja raastamis hommia!
Monesti kuulen ihmisten suusta, että PT:n homma on kyllä siitä siisti, että voit treenata siinä samalla. No välillä saan itsekin liikuntaa, se on totta. Esimerkiksi juoksukouluja vetäessäni tykkään juosta itse mukana ja vetää erilasia harjoituksia, mutta se ei silti ole sama juttu kuin lähtisin rennoin mielin itse lenkille. Joudun koko ajan miettimään mitä tehdään seuraavaksi ja tarkkailemaan juoksijoita miten he jaksavat ja miten he suorittavat ko. harjoitusta. Siinä ei hirveästi kerkeä itse nauttimaan liikunnnan riemusta, vaikka se siis super-hauskaa ja palkitsevaa toki onkin. Järkevin kommentti oli se, kun kerran joku sanoi, että sähän voit itse treenata samalla kun olet asiakkaan kanssa kuntosalilla. No en! Ei kai siinä nyt olisi mitään järkeä, että mä siellä treenaisin ja asikas odottelisi kiltisti vieressä vuoroaan päästä laitteeseen :). Nyt on aika laittaa kone kiinni ja nauttia iltapalaa vaimon kanssa. Päivä alkoi aamulla koneen avaamisella 5.30 ja nyt kone menee kiinni!

Naisten 3/4 trikoo!
Lupasin viimeksi niitä tarjouksia ja tässä niitä nyt tulee eli: 4Runners tarjoaa: Kaikki Puman naisten ja miesten tekstiilit sekä kaikki Fivefingers jalkineet -20% sunnuntaihin 03.03.2013 saakka! Nämä ovat Kampituspäivä tarjouksia, joten voit tulla myös liikkeeseemme Kampin keskuksen 4-kerrokseen ja siellä saat samalla koodilla samat alennukset. Miesten tekstiilit ja osa Fivefingers malleista päivittyy verkkokauppaamme vasta huomenna, joten älä ihmettele! Käy tutustumassa valikoimaan osoitteessa: www.4runners.fi

1. Valitse tuotteet
2. Kassalle ostamaan
3. Rekisteröi asiakastili
4. Syötä tarjouskuponki kohtaan: Mission
5. Alennus saatu

Miesten juoksuhuppari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti