sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ruokaa, urheilua ja kilpailun voittaja!

Viikko vetelee viimeisiään ja kohta on aika paljastaa myös kuvakilpailun voittaja. Viikonloppuni meni todella rennoissa tunnelmissa ja tuntuu, että olisi pidempikin loma takana. Tällaisen tunteen kun saisi aina aikaan viikonloppuna ennen viikon alkua.

Töölön kisahalli ja yläkerran jumppakulmaus.
Perjantai alkoi kuntosalin merkeissä Töölön kisahallilla. Harjoituksena oli rinta-ojentaja-keskikroppa. Aloitin treenin pienellä kuntopiirillä missä oli mukana: leuanveto, rinnalleveto+työntö, etuheilautus kahvakuulalla,  vatsat ja boxjump. Sain  nopeasti hyvän draivin päälle ja kropan lämpimäksi. Olen huomannut, että joskus kun on vähän väsynyt ja tukkoinen olo lihaksissa niin tuollainen rempseä kuntopiiri tai vastaava sykkeenkohotus heti harjoituksen alussa saa koneen kunnolla käyntiin. Kannattaa kokeilla. Eli mitä huonompi fiilis alussa niin pari kunnon vetoa juosten tai kuntopiiriä painoilla niin alkaa homma taas toimimaan :). Kuntosalin jälkeen oli aika vetästä palkkarit napaan ja lähteä kohti 4Runnersia. Työpäivä meni ennätys nopeasti, kun tekemistä riitti koko päivälle ja vähän ylikin. Viimeiset viikot ovat menneet ensi syksyn/ talven kenkien ja vaatteiden mallistoja valitessa ja pähkäillessä mistä juoksijat pitävät ja mitkä ovat tulevan syksyn trendejä. Siinä sitä mietittävää riittääkin :). Lisäksi nyt on myymäläämme tullut jo reippaasti kevään ja kesän kenkiä sekä vaatteita, jotka nekin vaativat huomiota ja paljon toimenpiteitä ennen kuin päätyvät hyllylle ja siitä asiakkaan käyttöön.  Perjantai ilta meni sitten kotona rentoutuen.

Perjantain lounas: Savustettua lohta ja salaattia.
Lauantai oli todella  rento päivä ja pitkästä aikaa en ollut sopinut päiväksi mitään. Olin vaan ja tein ihan omia juttujani. Vaimo oli koko päivän töissä niin sain sitä kuuluisaa kultaista omaa aikaa. Kävin kaupassa ja katselin telkkarista Nhl:ää ja koitin ottaa vaan ihan iisisti. Illalla oli edessä 2 salibandypeliä, joten 15.00 aikaan piti alkaa valmistelemaan siihen liittyviä juttuja. Pelit olivat 17.30 ja 19.30, joten lauantai ilta meni kokonaan salibandyn merkeissä., Hallilla oli taas hauskaa ja kun vielä voitimme molemmat pelit niin mukava fiilishän siitä jäi. Pitää mainita, että vanhan miehen mieltä lämmittää vielä erityisesti kun tilastoihin tuli pari syöttö sekä pari maali merkintää :). Tulin peleistä kotiin vasta 22.00 aikoihin, joten lauantai ilta ei enää sen suurempa huumaa tarjonnut. Varsinkin kun vaimo oli viettämässä iltaa ystävänsä luona.

Lauantain kauppareissun saalis. Meillä menee paljon noita he-vi osaston tuotteita.
Sunnuntaina olimme vaimon kanssa molemmat aika väsyneitä ja päätimme jo hyvissä ajoin viettää päivän lepäillen ja keväisestä säästä sisätiloissa nauttien :). Mun yliaktiivisuuteni vaati tietysti tiettyjä toimia ja teinkin aamulla tunnin verran töitä jonka jälkeen lähdin kauppaan. Päätin vähän kokkailla meille sunnuntain ratoksi. Suunnitelmaksi valikoitui lasagne, salaatti ja jotain jälkiruokaa.
Herra lasagne!
Lasagnen sain tehtyä puoliväliin asti kunnes tajusin ettei meillä ole vehnäjauhoja edellisen ötökkä hyökkäyksen jäljiltä. Ei siinä auttanut muu kuin lähteä uudestaan kauppaan. Kaupassa innostuin ideasta tehdä jälkkäriksi lettuja ja leipoa vielä sämpylöitä muiden ruokien seuraksi. Lasagneen käytin täysjyvä lasagnelevyjä, että sain puhtaan omantunnon itselleni :).
 
Sämpylät oli hyviä!
Tänään tärkeintä oli kuitenkin hyvän seuran lisäksi hyvä ruoka, joten jokaista kaloria ei todellakaan laskettu. Lisäsin lettutaikinaan mustikoita sekä banaania. Tää oli tällainen uusi testaus minkä idean aihion varastin Annalta -> http://annamuntreenaa.blogspot.fi/2013/02/banaanihassakka.html Anna teki banaanista ja kananmunan valkuaisista munakas-hässäkän. Mä valitsin epäterveellisemmän vaihtoehdon ja käytin muuten lettureseptiä, mutta lisäsin siihen siis banaanin ja mustikoita. Ei tarvinnut sitten hilloa, kermavaahtoa tai muitakanaa maukkaita lisukkeita.

Kuva ei anna letuille oikeutta :) Ne oli paremman makuisia kuin näköisiä!
Viime postauksessa laitoin pienen kuva kilpailun käyntiin ja siihen tulikin mukavasti oikeita vastauksia. Kuvassa oli siis tämä paita -> ja kysymys kuului, että; Mistä kilpailusta ja miltä vuodelta tuo Niken Get Addicted paita on? Oikein vastanneiden kesken arvon 2kpl Northforce proteiinipatukoita sekä Zeropointin compression säärystimet! Voittajaksi on nyt arvottu Maruska! Onneksi olkoon! Laitan sinulle sähköpostia!


Mukavaa sunnuntaita ja reipasta viikonalkua kaikille! Mun uusi viikko alkaa huomenna herätyksellä klo: 5.45 jonka jälkeen edessä on 10 km juoksulenkki sekä 45 min kuntosalitreeni ennen työpäivää. Olkaa tekin energisiä ja nauttikaa maanantaista!

-Leevi

2 kommenttia:

  1. Tekisitkö jonkun postauksen vauhtikestävyysharjoittelusta. Esimerkkejä erilaisista harjoituksista joita voisi tehdä. Itselle on jotenkin vaikeata päästä alkuun tässä asiassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän onnistuu! Voitais tutustua vauhtikestävyyteen vaikka heti seuraavassa jutussa, kun ei tässä tärkeempääkään ole mielessä pyörinyt!

      Poista