sunnuntai 23. joulukuuta 2012

On aika arvonnan!

Kaksi onnellista lukijaani saa nyt aikaisen joululahjan! Arvonta on suoritettu ja onnelliset voittajat saavat palkinnoksi Spibelt juoksuvyöt. Voittajien nimet julkistetaan aivan kohta! Ensiksi kuitenkin pikaiset kuulumiset mökiltä.

Salilla ennen mökille lähtöä!
Perjantai aamu alkoi Pirkkolan kuntosalilla 07.00. Olin noin tunnin salilla minkä jälkeen hölkkäilin vielä kevyesti 15-20 min. Vaimo jo lähettelikin viestiä, että käännäpä lenkkarit pikkuhiljaa jo kotia ja aamupalaa kohti.  Mulla on se paha tapa, että en osaa lopettaa harjoittelua ajoissa, jos on joku sovittu aika milloin mun pitäisi olla kotona. Se taas aiheuttaa turhaa stressiä ja myöhästymisiä. No kukapa täällä olisi täydellinen. Parempi tämä vaihtoehto kuin se, että makaisin kaikki päivät himassa sohvalla juoden kaljaa ja syöden sipsejä! Mitään väli-vaihtoehtojahan ei tietysti ole olemassakaan..:). Tällä ajatustavalla saan itseltäni synninpäästön.

Kotona pakattiin kassit täyteen lämpimiä vaatteita ja lahjoja. Sitten auton nokka 1,5 tuntia myöhässä (my bad) kohti Kalliota mistä haettiin vielä vaimon veli kyytiin. Onneksi lankoni on rauhallinen mies enkä saanut kuulla kunniaani :). Matkanteko saatiin vihdoin käyntiin ja edessä odotti 500 km road trip kohti Pohjois-Karjalaa. Matka meni hyvin ja pakkanen kiristyi tasaisesti sitä mukaan mitä pohjoisemmaksi tultiin.

Auton mittari näytti -28 astetta Siilinjärven kohdilla.
Nyt on mökillä heräilty lauantaipäivään ja puiden- sekä vedenkantamishommat on käynnissä. Mä olen ottanut niistä vapautuksen. Istun pirtin pöydän ääressä ja kirjotan mieluummin blogia, kuin kannan puita -29 asteen pakkasessa. Hullun hommaa! Nyt noi hullut sisarukset sai vielä päähänsä lähtee kävelemään pellon laitamille ja nauttimaan raikkaasta säästä. RAIKKAASTA??? -29 ei ole raikasta nähnytkään! Sairasta sakkia! Pakkasen lisäksi kylätiellä n.1 km mökistämme setääni vastaan jolkotteli eilen susi. Onneksi setä istui autossaan eikä ollut kävellen liikenteessä. Yhteenvetona siis se, että -29 pakkasta + susia = Tiiviisti mökin sisällä vietetty joulu!
 
Tässä vähän fiiliksiä Nurmeksesta! Alla kuvat vanhasta heinäladosta sekä navetasta. Heinälato koki muutama vuosi sitten kovia, kun isältäni karkasi traktori tuossa alamäessä. Ukko juoksi traktorin perässä pitkin peltoa ja huusi ku hullu, mutta eihän se traktori siitä välittänyt vaan rysähti heinäladon seinästä läpi :). Onneksi suurimmilta vahingoilta vältyttiin ja traktorikin selvisi suhteellisen pienillä vahingoilla. 
Vanha heinälato

Navetta
Sitten asiaan! Kilpailun ja uuden Spibeltin onnelliset omistajat ovat: hanna v. ja Anna! Paljon onnea voittajille ja toivottavasti Spibeltistä on paljon iloa teille!
 
Jos Spibeltin voittaminen meni ohi suun niin nyt on vielä toinen mahdollisuus voittaa Spibelt omakseen. Arvomme niitä vielä 2kpl MT Personal Trainingin Facebook-sivuilla. Käy tykkäämässä MT Personal Trainingin sivuista ja osallistu arvontaan. Spibelttien voittajat arvotaan 31.12.2012.
Tässä vielä linkki sivuille: FACEBOOK
 
Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!
 
Mä alan nyt tekemään tähtitorttuja ja kohta syödään hirvipaistia. Nam!
 
-Leevi

2 kommenttia:

  1. Täälläpä Nurmeksesta kotoisin oleva satunnainen blogisi lukija..:) Sinäkin sieltä päin vai??

    VastaaPoista
  2. Isäni suku on Nurmeksesta ja meidän mökki on siellä, joka on siis isäni vanhalla kotitilalla. Nurmeksessa olen viettänyt kaikki kesälomat ja useamman pääsiäisen! Se on mukava paikka ja hienoja maisemia riittää..:)

    VastaaPoista