sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannusviikon treenit ja bailut!

Juhannus on vietetty loistavassa seurassa mökillä ja nyt on pikkuhiljaa aika palata arjen ja työn haasteiden kimppuun. Tämä viikko oli kokonaisuudessaan aika tapahtumarikas ja huipentui  vielä 3 päivän juhannuksen viettoon Tammelassa. Tänään oli kuitenkin suunnattava ajatukset jo tulevaan työviikkoon. Asiakkaat odottivat harjoitusohjelmiaan ja huomisia ennakko-ostoja varten piti tehdä valmisteluja sekä lueskella raportteja.

Töölönlahti kauneimmillaan.

Compression sukat testissä!
Viikkoni alkoi tuttuun tapaan pyöräilyllä Kampin Motivukseen. Siellä vietin erittäin hikisen 75min, jonka jälkeen päivä jatkui muutama kerros ylempänä 4Runnersissa. Oon taas ihan fiiliksissä, kun pääsen treenaamaan enemmän salilla eikä tarvitse miettiä asioita juoksun kannalta. Nyt tuntuu jo muutenkin siltä, että palautuminen on onnistunut hyvin Tukholman jäljiltä ja kroppa kestää taas kovempiakin harjoituksia. Olen ottanut salilla ohjelmaani taas rinnallevedon, työnnön, tempauksen, maastavedon ja kyykyt. Niitä suosittelen kyllä kaikille treenaajille, koska monipuolisempia liikkeitä saa hakea. Rakkain lapseni näistä monipuolisista liikkeistä on kuitenkin rinnalleveto-työntö-kyykky liikesarja. Se saa nopeasti mehut pois ja varmaan yksi monipuolisimmista liikkeistä/liikesarjoista mitä voi salilla touhuta.
 
Juoksurepun testailua!
Viikko kului muutenkin kovasti urheilun merkeissä. Kävin yhteensä 2 kertaa salilla, juoksin 4 lenkkiä ja sitten vielä pyöräilyt päälle. Kaivoin kaapista taas vanhan Nathanin juoksurepun ja juoksin parina päivänä työmatkani. Se on hyvä tapa hoitaa treeni sellaisena päivänä, kun on muuten tiukka aikataulu. Meiltä on Kamppiin lyhimmillään 7km, mikä on jo ihan mukava matka varsinkin, jos koittaa vielä pitää vähän kovempaa vauhtia yllä. Pari muuta suosikkireittiäni ovat 9km ja 11km pituisia.
 
Viikon aikana mulla oli lisäksi pari 4Runnnersin palaveria ja sitten meilläkin alkoi juhannusalet. Niiden valmistelu vie aina yllättävän paljon aikaa. Lisäksi itse alennusmyynnin kasaamiseen kuluu meilläkin vähintään 2 päivää hinnoitteluineen kaikkineen.

Tee-se-itse tarjouslaput by:Tuukka
 
Viikon kruunasi sitten juhannus. Se on joulun ohella mun lempijuhla. Ehkä vielä jouluakin kivempi. Silloin on kuitenkin valoisaa, lämmintä ja ihmiset loistavalla tuulella. Juhannus pitää mun mielestä viettää ehdottomasti mökillä järven rannalla. Kaupunkijuhannuksiakin ollaan kokeiltu mutta ei ne oo ikinä olleet niin kivoja kuin mökillä vietetyt. Tänäkin vuonna se tuli taas todistettua.
 
Vietimme juhannuksen 9 kaverimme kanssa vuokramökillä Tammelassa Forssan lähettyvillä. Vuokrasimme mökin jo tammikuussa, koska juhannuksenahan melkein kaikki mökit on aina varattuja ja jos haluaa vielä valita minkälaisen haluaa niin pitää olla todella aikaisin liikkeellä.
 
Öinen risteily poikien kanssa!
Me aloitettiin matka käymällä yhdessä Kantsun Prismassa kaupassa. Saatiin 2 ostoskärryä aivan täyteen kamaa ja 400€ lasku aikaan. No eipähän ainakaan loppunu ruoat kesken :). Pakkasimme ostokset autoon ja suuntasimme autojen keulat kohti Tammelaa. Matka sujui leppoisissa tunnelmissa kuunnellessa papan tarinoita. Huikea mies. Muuta ei voi sanoa. Lopulta löysimme sitten itse mökinkin muutaman mutkan kautta.


Beachvolley pelit käynnissä!
Koko viikonloppu kului tosiaan todella rennoissa ja hauskoissa tunnelmissa. Naurettiin, parannettiin maailmaa, syötiin ja vähän juotiinkin. Perinteinen suomalainen juhannus siis..:) Mökin pihaan oli rakennettu beachvolley kenttä ja Antilla oli pallokin matkassa niin saimme hyvät pelit aikaan .Pari valitettavaa loukkaantumista nähtiin, kun Monnan takareisi revähti ja pappa oli muuten vaan niin hiessä ettei se voinut pelata minuuttia pidempää :).

Tässä vielä muutamia kuvia juhannuksesta. Huomenna jatkuu taas hommat ensi kevään ennakko-ostojen merkeissä. Se on aina mukavaa ja mielenkiintoista puuhaa. Kiva nähdä mitä uutuuksia maahantuojilla on tarjota ja pääsen samalla suunnittelemaan mitä kenkiä meillä 4Runnersin valikoimassa on keväällä 2014.
 
Mukavaa myöhäistä sunnuntai iltaa ja reipasta viikonalkua kaikille!
 
-Tuukka

Ranta oli vähän liiankin matala uimiseen!

Itse mökki!Ihanat naiset järvellä!

Pihapiiri!


Illaliseksi Papan valmistamat maankuulut ribsit ja kermaperunat!Aiaiaia...

Vaimo is injured!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti