sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Loppuviikon hulinoita ja viimeisiä treenejä!

Alle viikko aikaa maratonille. Nyt se alkaa jo kutkuttelemaan kivasti tuolla vatsanpohjassa. Tämä oli viimeinen virallinen harjoitusviikko ja nyt pitää vaan uskoa ja toivoa, että olen tehnnyt kaiken riittävän hyvin. Enää ei auta itkut markkinoilla vaan nyt ei voi muuta kuin lepäillä ja koittaa ottaa rennosti. Kun jännitys kasvaa päivä-päivältä ja mä en pääse liikkumaan, niin se alkaa näkymään häiriökäyttäytymisenä mun osalta. Vaimolta vaaditaankin nyt entistä pidempää pinnaa, kun äksyilen, oon levoton ja käyttäydyn kuin pikkulapsi (siis vielä normaalia enemmän).
 
Loppuviikon treenit menivät suunnilleen niin kuin alunperin hahmottelinkin. Torstaina kävin tekemässä koko kropan kuntosalitreenin. Otin muutaman sarjan kyykkyjäkin, että saan haettua vielä vähän voimaa ja räjähtävää liikettä lihaksille. Se tekikin hyvää. Tuntuu, että jalat aukesivat kivasti kyykkäillessä. Torstain salitreeni kesti n-90min.


4Runnersin myymälä!
Perjantaina mulla oli viikon ainoa lepopäivä. Sen vietin 4Runnersissa töiden merkeissä ja illalla puuhailtiin omia juttujamme Monnan kanssa kotosalla. Lauantaina oli joku yleinen kirppispäivä( Siivouspäivä) Suomessa ja kävin heittämässä Monnan ja kaverimme Päivin karhupuistoon myyntihommiin. Itse karkasin sieltä samantien lenkille ja salille. Olen joskus ollut tyttöjen mukana myymässäkin Valtterin kirppiksellä. Se on ollut mukavaa ja tuottoisaa hommaa, mutta mulla noita vaatteita kertyy sen verran vähän etten niitä kovin usein pääse myymään. Monnalla ja Päivillä tuota myytävää tuntuu kuitenkin jostain syystä riittävän :).

Tytöt virittelee myyntipaikkaansa iskuun!


Karhupuistossa riitti väkeä!
Karkasin sieltä siis viimeiselle vauhdikkaammalle lenkilleni. Tarkoitus oli juosta n. 10km suunnilleen maratonvauhtiani ja kuulostella vähän fiiliksiä ja tunteita. Samalla testasin vielä viimeisetkin mahdolliset ksiavermeet ja tein valmistelut muutenkin vähän samalla tavalla kuin viikon päästä. Söin hyvän aamupalan, nautin vettä, teippasin nännit ja otin vielä energiageelinkin 15 min ennen lenkille lähtöä. Kaikki nämä ovat pieniä asioita ja rutiineja, jotka tuovat sitten turvan tunnetta itse kisaan valmistautuessa. Tästä kuvasta näette vielä kisakuntoni :) ja alla yhteenveto lenkistä.

Valmiina maratonille ja 8kg kevyempänä kuin vuosi sitten!
10 km
53 min 49s
keskivauhti: 5min 21s
Keskisyke: 142
kcal: 950Lähdin kotoa hiekkateitä pitkin kohti Paloheinää ja pyörin hetken siellä, jonka jälkeen juoksin sieltä Pirkkolan urheilukentän kuntosalille nostelemaan vielä painoja. Juoksu tuntui ihan mukavalta. Ei parasta mahdollista menoa, mutta ei huonointakaan. Olen ihan luottavainen Tukholman ja sen 4 tunnin alituksen kanssa. Nyt oli kuitenkin pitkä työ,- ja treeniviikko takana ja viikon päästä, kun on tankattu sekä levätty huolella on olokin virkeämpi. Lenkin jälkeen siis vielä salille ja 30 minuutiksi. Siellä tein vain mukavaa jumppaa ja vähän räjähtävämpää liikettä. Sitten olikin aika juosta salilta kotiin ja lähteä hakemaan tyttöjä sieltä karhupuistosta.

 Sämpylät!
Karhupuistosta ajeltiin kotiin syömään itse tehtyjä hampurilaisia. Tehtiin sämpylätkin itse monivilja-luomuruisjauhoista. Lisäksi paisteltiin luonnollisesti omat jauhelihapihvit. Väliin sitten vaan viipaleet juustoa ja paljon salaattia, kirsikkatomaattia jne niin homma toimii eikä meidän herkutonkaan kärsinyt tuosta ateriasta. Siinä kun ei mitään kovin epäterveellistä ollut mukana. Ei majoneeseja, ei rasvaisia juustoja, vaaleta leipää tms hampurilaisten perinteisiä sudenkuopppia. Ruokailun jälkeen lähdimme käymään kävelyllä kaivarin suunnilla ja törmäsimmepä samalla pariin kaveriinkin.

Lapsi on terve kun se leikkii..
Kävelyiden jälkeen mä lähdin kaverini luokse katsomaan jalkapallon Mestareiden liigan finaalia. Ennen fudispeliä otimme vielä hyvän hien pintaan ja pelasimme pihalla 45 min korista. Legendaarista 2 vs 2 peliä. Siinä sai tehdä ihan tosissaan töitä ja se kävi hyvästä iltatreenistä.

Vaimoni Monna
Mestareiden liigan pelin jälkeen ajelinkin jo kotiin nukkumaan. Tänään päivä jatkuu juoksutreeneillä asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen olisi tarkoitus kerätä ystävät kasaan ja lähteä käymään lintsillä. Illalla olisi sitten vielä rentouttava pariskuntahetki, kun menemme jo perinteeksi muodostuneelle iltauinnillemme.
 
Nyt jatkan asiakkaan juoksutreenien suunnittelua!
 
Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille ja tsemppiä kaikille Naistenkympille osallistuville reippaille tytsyille!
 
- Leevi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti