keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hyvää ystävänpäivää ja onnellista Suomi viinaa!

Taas on viikko edennyt vauhdilla ja on tullut aika kiusata teitä uusilla mietteilläni. Oma treeniviikkoni alkoi rauhallisesti. Maanantaina pidin lepopäivän, kun olo tuntui vielä aika väsähtäneeltä viime viikkoisten harjoitusten sekä huonosti nukutun yön jäljiltä. Viime viikolla mulle ei siunaantunut yhtään lepopäivää niin nyt se vaati sitten veronsa.


Töölönlahti hehkuu..
Maanantai, tuo viikkomme ruhtinas alkoi töiden merkeissä 4Runnersissa. Takana oli erittäin heikosti nukuttu yö. Johtuiko se sitten kuun asennosta vai sunnuntaina nukutuista päiväunista, sitä en tiedä. Nukahdin vasta joskus 01.30 luettuani 3 tuntia kirjoja. Meidän oli tarkoitus avata viikkomme jo perinteeksi muodostuneella kuntosaliharjoituksella, mutta yön pimeinä tunteina kirjoitin vaimolleni viestin paperilapulle. Olisitko kiltti, äläkä herätä mua 05.50. Kello on jo vaikka mitä enkä ole nukkunut! t: Miehesi Leevi! Lappu tehosi ja sain nukkua pidempään. 4Runnersissa meni töiden merkeissä väli 9-16. jonka jälkeen säntäsin vetämään asiakkaalleni kuntosaliharjoituksen. Hän olikin taas täynnä virtaa ja saimme tehtyä hyvän treenin. Siitä tulee myös PT:lle hyvä mieli!


Kisiksellä on rouhee tekemisen meininki!
Asiakkaaltani paahdoin suorinta tietä kotiin vaimon luokse. Hän oli ollut vähän kipeä päivällä ja ajattelin, että nyt näytät Leevi taas kyntesi ja teet mahtavan yllätyksen. Pointsit nousee kotona! Olin saanut jostakin päähäni, että tiistaina 29.01. on ystävänpäivä. Muistin, että mulla on silloin iltavuoro, joten mikä olisikaan parempi ylläri kuin viedä vaimolle kukkia ja jotain muuta mukavaa päivää ennen ystävänpäivää! Perfect plan... -tähän asti. No ei muuta kuin kiertelemään Käpylän kukkakauppoja läpi. Tulos: Kaikki olivat kiinni :) -Ajattelin, että voe ristus ei tää homma voi nyt tähän kaatua. Kesällähän tätäkään ongelmaa ei olisi, kun voisi käydä keräämässä kauniin kimpun jonkun omakotitalon takapihalta, mutta nyt talvella siitäkin voisi tulla normaalia enemmän sanomista. Óli aika käynnistää Plan-B. Menin kauppaan ja ostin kaikkia mahdollisia herkkuja mistä tiedän vaimoni pitävän. Sitten ei muuta kuin keula kohti kotia ja yllättämään. Täytyy sanoa, että vaikka kaikki ei mennytkään niinkuin suunnittelin niin yllätys oli suuri, kun toivotin Hyvät Ystävänpäivät rapiat pari viikkoo liian aikasin :). No yrittänyttä ei laiteta ja ei se nyt ainakaan ystävänpäivä hemmottelua osannnut odottaa, joten loppu hyvin, kaikki hyvin!


Tiistaina mulla oli iltavuoro, joten hyvin nukutun yön jälkeen oli mahtava fiilis lähteä aamulla treenailemaan. Mietin todella pitkään mitä tekisin, kun jalat tuntuivat edelleen vähän raskailta. Päätin kuitenkin lähteä juoksemaan. Tein todella rauhallisen, palauttavan tasavauhtisen n.8,5 km lenkin. Juoksun jälkeen kotiin syömään välipalaksi maitorahka, klementiini ja ruisleipä. Välipalan jälkeen oli aika suunnistaa pyörällä Töölön kisahallille missä mua odotti selkä-hauis-keskivartalo treeni. Se osui ja upposi. Olin 60 min session jälkeen aivan puhki. Tätä tämä on parhaillaan. Kovan harjoituksen jälkeistä fiilistä ei voita mikään. Se on yksi suurimmista syistä miksi me himo-liikkujat jaksamme treenata kerta toisensa jälkeen säässä kuin säässä. Usain Boltkin sanoo: All day - everyday! :) Sitä tunnetta, iloa, ylpeyttä ja onnea yritämme sitten parhaamme mukaan välittää asiakkaillemme sekä kaikille läheisille.

Juoksun keskivauhti oli 6m 07s
Nopein kilometri 5m 50s
Kaloreita  paloi 510 kcal
Keskisyke oli 123
Maksimi syke: 138
Matka 8,5 km
Kesto 52min
 
Päivän kokonais kulutus oli: 1050 kcal.
Harjoitus aika: 2h 20min
Tässä mukana siis pyöräily ja kuntosalikin.
 
Aamupuuro mustikoilla ja raejuustolla!
Keskiviikko alkoi taas aikaisin. Heräsin 03.30 enkä saanut enää unta. Tein kovan ratkaisun ja siirryin olohuoneeseen lukemaan joululahjaksi isältä saamaani Theoren Fleuryn (kanadalainen jääkiekkoilija) elämäkertaa, että vaimoni saisi jatkaa uniaan. Onnistuin lopulta torkahtamaan vielä 20-30 minuutiksi. Sohvalta kömmittyäni aloin keittelemään aamupuuroa ja kahvia. Mun herkkua on aamuisin 4-viljan puuro raejuustolla ja mustikoilla. NAM! Tämän herkuttelun jälkeen oli aika juosta bussiin ja pyyhältää kohti Kisahallia. Mitäs sitä muutakaan aamulla tekisi :). Kisiksellä ohjelmaan kuului Rinta-ojentaja-hauis treeni höystettynä keskivartalon vahvistamisella. Treenin jälkeen taas palkkarit naamaan ja kohti töitä.

Illalla on edessä vielä 1,5h salibandy harjoitukset, jonka jälkeen päivä on taas onnellisesti pulkassa. Ystäväni Joken sanoin "Taas yhden päivän lähempänä kuolemaa" :). Näin synkästi meistä ei oikeesti kumpikaan ajattele, mutta joku voi ajatellakin. Ruokavaliosta on täälläkin puhuttu jonkin verran ja nyt näin kyllä älyttömimmän välipalan pitkään aikaan. Tuohon myymälämme viereen penkeille istahti kaksi n.50-vuotiasta herrasmiestä, jotka kaivoivat laukuistaan välipalaksi banaanit ja pullollisen Suomi viinaa :). In Finland we have this thing called reilu meininki!

Tähän on hyvä päättää tämä jutustelu! Ratkiriemukasta loppuviikkoa kaikille ja palataan juttujen ääreen taas sunnuntaina! Muistakaa nauttia terveellisempiä välipaloja kuin nämä kaksi veljeä!

Iloista mieltä ja hyvää ystävänpäivää kaikille!
 
-Leevi


6 kommenttia:

 1. Ai kamala. Mä nauroin vedet silmissä sun ystävänpäiväyllärille. Ihana! Kyllä vaimon kelpaa. Uus ylläri sitten tietty kahden viikon päästä, eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää mun touhu on välillä vähän säätämistä, mutta tarkoitus oli hyvä..:) Ja enköhän mä jotain keksi sitten varsinaisena päivänäkin tai sitten unohdan sen tyylikkäästi..:)

   Poista
 2. Mistä siunlaisia miehiä löytää? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha :) Mä luulen et yhtä kovaa säätäjää ja sählääjää voi ollakin vaikee löytää mutta muuten hyviä ja parempia miehiä on maailma pullollaan..:)

   Poista
 3. Kiva ylläri pylläri :) ja tarkoitus mitä parhain!!
  Ystävänpäivä voi olla joka päivä ja silloinhan se ihaninta, kun ei osaa odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta :)! Nyt se tuli ainakin ihan puun takaa pari viikkoa liian aikasin mutta hyvä niin..:)

   Poista